5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Paneroituja kalafileitä sekä uuni- ja grillikasviksia Andalusian tapaan.
Findusin Uuni- ja grillikasvikset Andalusian tapaan tuovat värikkään lisän pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille. Laita lisäksi vielä ihanaa smetana-majoneesikastiketta.
Valmistus
- Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita uunikasvikset pellille ja valmista uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita vuonankaali uunikasvisten kanssa ennen tarjoilua.
- Sekoita mausteet, smetana ja majoneesi maukkaaksi yrttikastikkeeksi. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Hyvää ruokahalua!
- Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä
2
pkt
1
tl
sambal oelekia
1
dl
smetanaa
1
dl
majoneesia
20
g
basilikaa
20
g
yrttimaustesekoitusta
100
g
vuonankaalia
1 maustemitta
suolaa
Kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet