Paneroidut kalafileet uunikasviksilla

Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet uunissa paahdetuilla kasviksilla.
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Paneroituja kalafileitä sekä uuni- ja grillikasviksia Andalusian tapaan.

Findusin Uuni- ja grillikasvikset Andalusian tapaan tuovat värikkään lisän pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille. Laita lisäksi vielä ihanaa smetana-majoneesikastiketta.

Valmistus

  1. Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Laita uunikasvikset pellille ja valmista uunissa tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Sekoita vuonankaali uunikasvisten kanssa ennen tarjoilua.
  4. Sekoita mausteet, smetana ja majoneesi maukkaaksi yrttikastikkeeksi. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Hyvää ruokahalua!
  5. Paahda kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet kuivalla paistinpannulla kovalla lämmöllä. Ripottele päälle. 

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä 
2 
pkt
 
1 
tl
 
sambal oelekia
1 
dl
 
smetanaa
1 
dl
 
majoneesia
20 
g
 
basilikaa
20 
g
 
yrttimaustesekoitusta
100 
g
 
vuonankaalia
1 maustemitta 
suolaa
Kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto