15 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
4
Annokset
Fish & Crisp kalafileet taipuvat myös aasialaiseen tyyliin. Tarjoile kalafileet kookosriisin, chilimarinoitujen kurkkujen ja kermaviilikastikkeen kera.
Valmistus
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää kookoshiutaleet.
Kuumenna pavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja sekoita ne riisin sekaan. Ripottele riisin päälle paahdettua sipulirouhetta.
Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.
Puolita kurkku pituussuuntaan ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkunpuolikkaat ja sekoita niihin makea chilikastike.
Sekoita kermaviili soijakastikkeen kanssa ja tarjoa kalan kera.
Tarjoiluehdotukset
Paloittele kalafileet ja tarjoile annos kulhoista syömäpuikkojen kera.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
3
dl
keitettyä jasmiiniriisiä
1
dl
kookoshiutaleita
100
g
vihreitä papuja (pakaste)
100
g
vahapapuja (pakaste)
0,5
dl
paahdettua sipulirouhetta
- Chilimarinoidut kurkut:
1
kurkku
0,5
dl
makeaa chilikastiketta
- Kermaviilikastike:
2
dl
kermaviiliä
2
rkl
japanilaista soijakastiketta