Paneroitua kalaa, kookosriisiä ja chilimarinoituja kurkkuja

Paneroitua kalaa ja kookosriisiä
15 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
4
Annokset

Fish & Crisp kalafileet taipuvat myös aasialaiseen tyyliin. Tarjoile kalafileet kookosriisin, chilimarinoitujen kurkkujen ja kermaviilikastikkeen kera.

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan ja lisää kookoshiutaleet.

  2. Kuumenna pavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja sekoita ne riisin sekaan. Ripottele riisin päälle paahdettua sipulirouhetta.

  3. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  4. Puolita kurkku pituussuuntaan ja koverra lusikalla siemenet pois. Siivuta kurkunpuolikkaat ja sekoita niihin makea chilikastike.

  5. Sekoita kermaviili soijakastikkeen kanssa ja tarjoa kalan kera.

Tarjoiluehdotukset

  • Paloittele kalafileet ja tarjoile annos kulhoista syömäpuikkojen kera.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
3 
dl
 
keitettyä jasmiiniriisiä
1 
dl
 
kookoshiutaleita
100 
g
 
vihreitä papuja (pakaste)
100 
g
 
vahapapuja (pakaste)
0,5 
dl
 
paahdettua sipulirouhetta
- Chilimarinoidut kurkut:
1 
kurkku
0,5 
dl
 
makeaa chilikastiketta
- Kermaviilikastike:
2 
dl
 
kermaviiliä
2 
rkl
 
japanilaista soijakastiketta

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto