Paahdetut ruusukaalit

paahdetut ruusukaalit
5 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Yksinkertainen resepti, mutta niin hyvää!

 

 

Valmistus

  1. Paista jäiset ruusukaalit voissa keskilämmöllä. Kääntele harvakseltaan.

  2. Kun kaalit ovat pehmeitä ja kullanvärisiä, ripottele niille sokeria ja kääntele, kunnes pinta on herkullisen rapea.

  3. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
ps
 
Ruusukaali
25 
g
 
voita
½ 
dl
 
ruokokidesokeria
ripaus suolaa
vastajauhettua valkoopippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto