5 min
valmistusaika
10 min
kypsennysaika
2
Annokset
Ruusukaali on erinomainen mutta hiukan alihyödynnetty vihannes. Tämä ruusukaaliresepti on helppo ja erittäin maukas tapa lisätä se ruokavalioon salaatin muodossa.
Tämän ravinteikkaan ”superfoodin” voi hyvin keittää tai höyryttää, mutta monen mielestä se on parhaimmillaan paistettuna. Ruusukaali on sopivan rapea ja kypsennettynä sen maku on miedosti pähkinäinen. Vaikka ruusukaalit ovat maukkaita ihan sellaisenaankin, syntyy niistä yhdessä chilin, inkiväärin ja soijakastikkeen kanssa upea mausteinen salaatti. Katso helppo resepti ja kokeile!
Valmistus
- Jaa ruusukaalit kahtia ja hienonna chili sekä inkivääri. Paista tilkassa öljyssä paistinpannulla 2-3 minuuttia.
Lisää soijakastike, limen mehu ja kevätsipuli pannulle ja kypsennä vielä muutama minuutti.
- Asettele ruusukaalisalaatti lautasille ja lisää korianteri sekä mausta vielä halutessasi pienellä määrällä hienonnettua chiliä.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Ruusukaali
1
kevätsipuli
1
chilipaprika
1
rkl
tuoretta hienonnettua inkivääriä
1
lime
2
rkl
soijakastiketta
1
rkl