Falafel halloumi-juustolla ja kasviksilla

Falafel
10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
1
Tarjoilu
Punasipulipikkelssi antaa ihanasti makua tähän mainioon falafel-annokseen - ja se käy yllättävän vaivattomasti.

Valmistus

  1. Noudata Green Cuisine Falafel -pyöryköiden valmistusohjetta (huomioithan, että valmistusaika uunissa on noin 18–20 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta hieman vähemmän paistinpannulla) ja valmista Veggie Sides -kasvislisäke.
  2. Viipaloi halloumi ja ruskista hieman molemmin puolin pannulla tai grillissä.

  3. Avokadokreemi:
    1. Sekoita avokado ja majoneesi kermaisen sileäksi seokseksi.
    2. Purista joukkoon sitruuna ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Pikkelöity punasipuli:
    1. Sekoita vesi, sokeri ja etikka paistinpannulla ja kiehauta.
    2. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi ja aseta kannelliseen lasipurkkiin.
    3. Kaada paistinpannun sisältö sipulirenkaiden päälle ja anna jäähtyä.

Tarjoiluehdotukset

  • Vinkki! Annos on lakto-ovo-vegetaarinen, mutta siitä tulee vegaaninen vaihtamalla halloum-juuston tilalle vegaaninen vaihtoehto, kuten marinoitu tofu, ja käyttämällä vegaanista majoneesia.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Green Cuisine Falafel
1 
pkt
 
Herkkuvihannekset
400 
g
 
halloum-juustoa
Avokadokreemi:
2 
kpl
 
avokadoja
2 
rkl
 
majoneesia
1 
rkl
 
sitruuna
suolaa ja pippuria
Pikkelöity punasipuli:
3 
kpl
 
punasipuleita
3 
dl
 
vettä
2 
dl
 
sokeria
1 
dl
 
etikkaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto