10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
1
Tarjoilu
Punasipulipikkelssi antaa ihanasti makua tähän mainioon falafel-annokseen - ja se käy yllättävän vaivattomasti.
Valmistus
- Noudata Green Cuisine Falafel -pyöryköiden valmistusohjetta (huomioithan, että valmistusaika uunissa on noin 18–20 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta hieman vähemmän paistinpannulla) ja valmista Veggie Sides -kasvislisäke.
Viipaloi halloumi ja ruskista hieman molemmin puolin pannulla tai grillissä.
- Avokadokreemi:
1. Sekoita avokado ja majoneesi kermaisen sileäksi seokseksi.
2. Purista joukkoon sitruuna ja mausta suolalla ja pippurilla. - Pikkelöity punasipuli:
1. Sekoita vesi, sokeri ja etikka paistinpannulla ja kiehauta.
2. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi ja aseta kannelliseen lasipurkkiin.
3. Kaada paistinpannun sisältö sipulirenkaiden päälle ja anna jäähtyä.
Tarjoiluehdotukset
- Vinkki! Annos on lakto-ovo-vegetaarinen, mutta siitä tulee vegaaninen vaihtamalla halloum-juuston tilalle vegaaninen vaihtoehto, kuten marinoitu tofu, ja käyttämällä vegaanista majoneesia.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Green Cuisine Falafel
1
pkt
Herkkuvihannekset
400
g
halloum-juustoa
Avokadokreemi:
2
kpl
avokadoja
2
rkl
majoneesia
1
rkl
sitruuna
suolaa ja pippuria
Pikkelöity punasipuli:
3
kpl
punasipuleita
3
dl
vettä
2
dl
sokeria
1
dl
etikkaa
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Falafel ja hernehummus
35 min
Falafel ja paprika-mantelipasta
35 min
Falafelia & halloumia kvinoan, parsakaalin ja kurpitsan kanssa
25 min
Falafelia bulgurin, kesäkurpitsan ja kikherneiden kanssa
30 min
Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla
25 min
Falafel-pyörykät & tomaattisalsa
Libanonilainen falafel-pita
15 min
Falafelwrap & salaattia valkosipulikastikkeella
Falafel kukka- ja parsakaaliriisillä
25 min