
10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Superraikas ja kevyt kasvisateria! Hienonna kaalit, suikaloi pinaatti ja sekoita kastike. Paista falafelit ja valmista tuli!
Valmistus
Paista falafel pakkauksen ohjeiden mukaan.
Silppua kukkakaali ja parsakaali hienoksi, suikaloi mukaan pinaatti. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kääntele kastike kaalien ja pinaatin sekaan.
Kuutioi tomaatit, punasipuli ja kurkku.
Sekoita mukaan persilja, chili, sokeri, valkoviinietikka ja öljy sekä lopuksi suola ja pippuri.
Sekoita kaaliseos ja tomaattisalsa keskenään sekä tarjoile falafelien kanssa.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
ps
Green Cuisine Falafel
1/2
kukkakaalin kerä
250
g
parsakaalia
200
gr
tuoretta pinaattia
KASTIKE:
2
kpl
sitruunoita
3
rkl
hunajaa
suolaa oman maun mukaan
TOMAATTISALSA:
4
kpl
tomaatteja
1
kpl
punasipulia
½
rkl
1/2
kurkku
1/4
dl
½
rkl
sokeria
1
rkl
valkoviinietikkaa
3
rkl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja

Libanonilainen falafel-pita
15 min

Falafelwrap & salaattia valkosipulikastikkeella

Falafel ja hernehummus
35 min

Falafelia & halloumia kvinoan, parsakaalin ja kurpitsan kanssa
25 min

Falafelia bulgurin, kesäkurpitsan ja kikherneiden kanssa
30 min

Falafel-pyörykät & tomaattisalsa

Falafel halloumi-juustolla ja kasviksilla
25 min

Falafel kesäkurpitsa-porkkanaspagetilla
25 min

Falafel ja paprika-mantelipasta
35 min