5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tarjoile kevyesti paneroitujen kalafileiden kanssa raikasta vihreää riisiä ja viimeistele annos yrttiöljyllä.
Valmistus
Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kypsennä pakasteherneet ja pakastesoijapavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Sekoita ranskankerma, riisi, herneet sekä soijapavut.
Raasta sitruunan kuori ja sekoita muiden yrttiöljyn ainesten kanssa. Purista sitruunasta hiukan mehua mukaan ja sekoita.
Tarjoa vihreä riisi kalafileiden kanssa ja valuta päälle yrttiöljyä. Hyvää ruokahalua!
Tarjoiluehdotukset
Annoksen täydentää paistettu vihreä parsa. Riisin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai bulguria.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2
pkt
Kevyesti paneroidut kalafileet, Ranskalaiset yrtit MSC 225g
4
dl
riisiä (jasmiini-, basmati- tai villiriisi)
300
g
pakasteherneitä
150
g
vihreitä soijapapuja (pakaste)
1
dl
ranskankermaa
30
g
parmesanjuustoa raastettuna
Yrttiöljy:
1
dl
oliiviöljyä
1
luomusitruuna
2
valkosipulinkynttä
1
pkt
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Kevyesti paneroidut kalafileet mozzarellan ja tomaatin kera
30 min
Rapeat kalafileet fetasalaatin kera
40 min
Täysjyvä kalafileet japanilaiseen tyyliin
35 min
Rapsakka kalakulho
45 min
Täysjyväinen kalakulho
50 min
Paneroitua kalaa, kookosriisiä ja chilimarinoituja kurkkuja
45 min
Täysjyvä kalafileet ja paahdettua sitruunaa
45 min
Sitruunaleikkeet, tomaatti-sipulivinegrettiä ja paahdettuja kaaleja
40 min
Rapeaksi paneroidut kalafileet ja parsa-hernerisottoa
45 min
Kullanrapeat kalafileet hernehummuksen kera
40 min
Paistetut täysjyväkalafileet ja uunijuurekset
45 min
Paistetut Kullanrapeat kalafileet, rapu-jogurttia & paahdettua kukkakaalia
30 min